middagstips!
tänkte passa på att ge er ett middagstips såhär i typ middagstider.
detta är svingott till grillat! funkar nog till firre också men vi har mest testat till kött.
köp färskpotatis, så små som möjligt.
rosmarin eller timjan, det ska vara färsk, sjukt mycket coolare! och godare för den delen
olivolja
färsk chili helst röd (för smak om FÄRG)
ev citron.
flingsalt och svartpeppar
skrubba/skölj potatisen dela de som är lite större och lämna de som är minst hela, det blir roligare då, lite blandade former. lägg i en ungsform
lägg i kvistar av rosmarin eller timjan.
strimla chilin i långa strimlor, behåll kärnorna om ni vill, vi gjorde med mamma så då fick vi skippa...
lägg i strimlorna i ungsformen
ringla över olivolja, inte extremmycket utan lite.. tja, där kom det, lagom.
strö över salt och peppar
blanda allt lite snabbt och skjutsa in i ugnen på 225-250 grader i typsåhäääära en kvart - 20 min beroende på storlek på potatisen, när den har fått lite färg och är mjuk är det klart.
ät och njut för bövelen!
jag skrev citron, det hade inte vi nån men det lär ju bli smaskens om man skivar i tjocka skivor av en citron som får bakas med i ugnen. har ni inte testat ungsbakad citron så gör det, mucho smaskens!
annars då? jo sitter med lite plugg... sjukt less på jobba med budget, skulle mycket hellre ha en bud-get... fatta coolt!
ok det var tecknet att det är sängdags.
peace love and pitbulls!
"And I don't understand what happened between you and me but
You will probably end up with someone half as good as me
so I don't care if you want to look in my eyes and say hello
You were blind to me, now I'm blind to you"
Safetysuit - Life Left to Go
sommarens bästa platta!
detta är svingott till grillat! funkar nog till firre också men vi har mest testat till kött.
köp färskpotatis, så små som möjligt.
rosmarin eller timjan, det ska vara färsk, sjukt mycket coolare! och godare för den delen
olivolja
färsk chili helst röd (för smak om FÄRG)
ev citron.
flingsalt och svartpeppar
skrubba/skölj potatisen dela de som är lite större och lämna de som är minst hela, det blir roligare då, lite blandade former. lägg i en ungsform
lägg i kvistar av rosmarin eller timjan.
strimla chilin i långa strimlor, behåll kärnorna om ni vill, vi gjorde med mamma så då fick vi skippa...
lägg i strimlorna i ungsformen
ringla över olivolja, inte extremmycket utan lite.. tja, där kom det, lagom.
strö över salt och peppar
blanda allt lite snabbt och skjutsa in i ugnen på 225-250 grader i typsåhäääära en kvart - 20 min beroende på storlek på potatisen, när den har fått lite färg och är mjuk är det klart.
ät och njut för bövelen!
jag skrev citron, det hade inte vi nån men det lär ju bli smaskens om man skivar i tjocka skivor av en citron som får bakas med i ugnen. har ni inte testat ungsbakad citron så gör det, mucho smaskens!
annars då? jo sitter med lite plugg... sjukt less på jobba med budget, skulle mycket hellre ha en bud-get... fatta coolt!
ok det var tecknet att det är sängdags.
peace love and pitbulls!
"And I don't understand what happened between you and me but
You will probably end up with someone half as good as me
so I don't care if you want to look in my eyes and say hello
You were blind to me, now I'm blind to you"
Safetysuit - Life Left to Go
sommarens bästa platta!
Kommentarer
Trackback